2016 Yaz Dönemi BLI Pick Ödülleri
Haber Bültenlerine Geri Dön

2016 Yaz Dönemi BLI Pick Ödülleri

2016 08 01
Ürün Haberleri

Brother “2016 Yaz Dönemi BLI Pick Ödülleri”ne Layık Görüldü

[Türkiye, Ağustos 2016] Brother Türkiye’nin bağlı bulunduğu ana şirket olarak faaliyet gösteren, lazer ve mürekkep püskürtmeli baskı çözümleri alanında dünyanın önde gelen küresel üreticilerinden biri olan Brother Industries, Ltd., bağımsız değerlendirme kurulu olan Buyers Laboratory LLC* (BLI) tarafından titizlikle yapılan değerlendirmeler sonucunda yazıcı ve tarayıcı kategorilerinde toplam 5 adet ‘’2016 Yaz Dönemi Pick Ödülü‘’ne layık görüldü.

Ödüllü Brother Ürünleri

Küçük/Orta Ölçekli İşletmeler Seviyesi Siyah Beyaz Yazıcılar/Çok Fonk. Yazıcılar BLI’nin değerlendirmesi

Comment from BLI

―BLI Ofis Ekipmanları Ürün Analizi Direktörü Marlene Orr, “Brother’ın yeni siyah beyaz lazer yazıcı ve çok fonksiyonlu yazıcı serisi yüksek baskı kalitesi, düşük maliyet ve çalışan verimliliğine katkıda bulunacak sezgisel tasarım gibi öne çıkan özelliklerle donatılmış ve profesyonel kullanıcılar hedeflenerek üretilmiştir,” diye belirtti ve ekledi: “MFC-L6900 ve HL-L6400 modelleri en yoğun kullanımlarda bile yavaşlamaya rastlanmayan performansı, sınıfının üzerinde kâğıt kapasitesi ve düşük çevre etkisine sahip, tasarruflu ve uzun ömürlü sarf malzemeleri sunarak üstün güvenilirlik sağlamaktadır.”―

  • HL-L5200DW
  • MFC-L5755DW
  • HL-L6400DW (Türkiye’de satışı bulunmamaktadır.)
  • MFC-L6900DW

A4 Network Tarayıcılar

BLI’nin değerlendirmesi

―Brother ADS-3600W yazılım işleme süresi anlamında yüksek hızla çalışmaktadır. Ayrıca, ADF’den ortalamanın üzerinde bir sayıda farklı kâğıt türü işlemekte ve NFC fonksiyonu sunmaktadır. Bugüne kadar test ettiğimiz diğer rekabetçi A4 network tarayıcılarla karşılaştırıldığında, tüm bu özelliklerin bulunduğu tek cihaz olması Yaz 2016 test sezonunda Pick ödülü almasına yardımcı olmuştur. BLI Laboratuvar Operasyonları Joe Ellerman, “BLI’ın test ettiği tarayıcılar arasında bir ilk olarak ADS-3600W, NFC fonksiyonuna sahiptir. Bu özellik yardımıyla kullanıcılar mobil cihazlarını tarayıcının kontrol panelinde bulunan NFC sembolüne yaklaştırarak Brother’ın iPrint&Scan uygulamasına rahatlıkla erişim sağlayabilmektedir. Bu uygulama ile tüm uyumlu mobil cihazlar üzerinden temel tarama fonksiyonu çalışabilmektedir. Bu sayede istenildiğinde bu tarayıcılar istasyon gibi konumlandırılıp tüm ofis çalışanlarının ayaküstü yararlanabileceği bir hale getirilebilir,” diye belirtti.―

ADS-3600DW
Bu ödüllere layık görülmek bizi onurlandırmaktadır. Brother olarak müşteri memnuniyetine değer katmak adına durmaksızın çalışmakta ve ürün gelişimine önem vermekteyiz.

* BLI Hakkında:

BLI, 50 yılı aşkın tecrübesiyle doküman görüntüleme ve yazılım çözümleri endüstrisinde bilgi ve değerlendirme hizmetleri sunan bir kuruluştur. BLI Pick ödülleri, yılda iki kere olmak üzere, yazılım ve donanım ürünlerini kendi kategorilerinde titizlikle gerçekleştirilen testlere tabi tutmaktadır. Alanında tek olarak, tüketiciler için en önemli özellik ve performans faktörlerinin içerisinde bulunduğu geniş bir alanda farklı türde testler gerçekleştirmektedir.


İndirmeler (PDF/0,26MB)