Brother ADS4 Serisi Doküman Tarayıcı | Brother Türkiye
Haber Bültenlerine Geri Dön

Tarayın, Düzenleyin, Paylaşın! – Brother Yüksek Performanslı Masaüstü Tarayıcı

2022 09 19
Ürün Haberleri

Brother, ev ve ofis kullanımına uygun yüksek performanslı yeni masaüstü tarayıcı serisini piyasaya sürüyor.

19 Eylül, Türkiye –Yeni seride, yüksek hacimli tarama, gelişmiş görüntü işleme ve bir dizi belge optimizasyonu ile özelleştirebileceğiniz akıllı iş akışı seçenekleriyle kağıt karmaşasından uzak çalışma alanları oluşturabilirsiniz.

Dosyaları manuel olarak yeniden yazma, düzenleme ve kopyalama ihtiyacını ortadan kaldıran yeni tarayıcı modelleri, standart olarak Optik Karakter Tanıma (OCR) özelliği sunarak belgeleri güncellenebilir verilere dönüştürerek işinizi kolaylaştırır. Görüntü kalitesi optimizasyonu ve belge ayırma özelliğiyle belgelerinizi çok daha kısa sürede düzenleme imkanı yakalarsınız.

Yeni ürün yelpazesinde ayrıca Brother'ın yeni piyasaya sürülen ScanEssentials ve ScanEssentials Lite yazılımı da bulunmaktadır; bu yazılım, yalnızca belgeleri taramanıza değil, aynı zamanda iş akışları oluşturmanıza ve bunları ağınıza güvenli bir şekilde kaydetmenize olanak tanıyan yüksek performanslı bir tarama araçları sunmaktadır.

Rana Sağır, Brother Türkiye’de Ürün Müdürü, yeni serideki her bir makinenin müşteriler düşünülerek tasarlandığını söyledi.

““Bir dizi bağlantı seçeneğiyle belgeleri hızlı ve sorunsuz bir şekilde dijitalleştiren ve düzenlemenizi sağlayan iş süreçlerini hedefleyerek, üretkenliği artırmak üzere tasarlandı.””


““Basit ama dayanıklı tasarımıyla yeni seri, büyük ölçekli operasyonlardan, ev ve küçük ofis kullanımına kadar tüm iş modellerine uygun tarama çözümleri sunuyor. İster çok sayfalı belgeleri, makbuzları ister farklı kağıt türlerindeki belgeleri toplu taramanız için ihtiyacınız ve daha fazlasını yeni Brother tarayıcılarında bulacağınızdan emin olabilirsiniz.””


Ürün Özellikleri

ADS-4900W Masaüstü Doküman Tarayıcı
  • Dakikada 120 görüntüye kadar çift taraflı tarama
  • 100 sayfalık Otomatik Doküman Besleyici (ADF)
  • Özelleştirilebilir 56 kısayol ve 10,9 cm dokunmatik ekran
  • Güvenli çalışma grupları oluşturma
  • Gelişmiş görüntü işleme ve toplu tarama
  • Otomatik Tarama Başlatma, Ultrasonik Çoklu Besleme Sensörü, Ayırma Anahtarı, Tarama Önizleme, CIS Temizleme Alarmı
ADS-4300N Masaüstü Doküman Tarayıcı
  • Dakikada 80 görüntüye kadar çift taraflı tarama
  • 80 sayfalık Otomatik Belge Besleyici (ADF)
  • Özelleştirilebilir 3 kısayol tuşu
  • Gelişmiş görüntü işleme ve toplu tarama
  • Ultrasonik Çoklu Besleme Sensörü, Ayırma Anahtarı
ADS-4100 Professional Masaüstü Doküman Tarayıcı
  • Dakikada 80 görüntüye kadar çift taraflı tarama
  • 60 sayfalık Otomatik Belge Besleyici (ADF)
  • Gelişmiş görüntü işleme

BROTHER Türkiye

1908 yılında kurulan Brother, dünya çapında 100'den fazla ülkede baskı ve görüntüleme, etiketleme ve dikiş pazarları için kaliteli yenilikçi ürünler üreten uluslararası lider bir markadır.

BROTHER Türkiye, ev ve iş yerleri için geliştirilen teknolojilerin üretiminde küresle liderlerden biri olan Brother Industries, Ltd.'nin bir grup şirketidir.

Şirketin Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genel merkezi, tam entegre satış, pazarlama ve hizmet yeteneklerine sahip olup, Dubai'deki Jebel Ali Serbest Bölgesi'nde yer almaktadır ve Afrika ve Türkiye dahil MENA bölgesinde yetkili distribütörleri bulunmaktadır.

Bize Ulaşın 02165776818 veya www.brother.com.tr

NOT: Brother, Brother Industries Ltd.’nin tescilli ticari markasıdır. Marka ürün adları, ilgili şirketlerin ticari markalarıdır.

Brother Earth

Brother Earth

Brother her zaman sorumluluk alır, saygılı davranır ve olumlu bir fark yaratmaya çalışır. Brother Earth, Brother'ın sürdürülebilir kalkınmaya sahip bir toplum inşa etmede rol oynamaya yönelik tutumu ve kararlılığıdır. http://www.brotherearth.com tıklayarak çevreye yardım edin. Brother, sizin adınıza çeşitli küresel çevre koruma faaliyetlerine katkıda bulunacaktır. Her projenin aldığı tıklama sayısı, fonların nasıl tahsis edileceğini orantılı olarak belirleyecektir.