Yeni Toner Kutu Tasarımı
Haber Bültenlerine Geri Dön

Yeni Kutu Tasarımı, Değişmeyen Brother Kalitesi

2022 09 01
Ürün Haberleri

Brother yazıcınız için orijinal sarf malzemelerini kolayca tanımlayabilmeniz için lazer toner ambalajını güncelleniyor.

01 Eylül, Türkiye – Birinci sınıf güvenilirliğe, dayanıklılığa ve performansa bağlılıklarıyla tanınan Brother baskı çözümleri, her yıl, her sayfada olağanüstü baskı kalite sunmaya devam ediyor.

Bunun en büyük sebebi, Brother yazıcınızla her baskıda mükemmel şekilde sonuçlar verecek şekilde tasarlanmış orijinal sarf malzemeleridir. Ayrıca uzun vadede yeniden baskılardan, düşük çıktı kalitesinden veya onarımlardan kaynaklanan gizli maliyetleri en aza indirmeye yardımcı olur.

Neden Brother Orijinal Sarf Malzemeleri'ni Seçmelisiniz?

Cevap çok basit. Sürekli olarak en iyi baskı sonuçlarını elde etmek ve yazıcınızın ömrünü uzatmak için yalnızca Brother Orijinal tonerler performans testinden geçirilir. Brother Orijinal tonerler, Brother yazıcılarla mükemmel çalışacak şekilde üretilmiştir ve daha geniş bir renk yelpazesi ve güvenilir sayfa verimi ile olağanüstü görüntü kalitesi sunduğu kanıtlanmıştır.

Her defasında üstün baskı kalitesi

  • Uzun ömürlü çıktılar1 – Brother Orijinal tonerler, bulaşmaya ve solmaya karşı direnç gösterecek şekilde formüle edilmiştir. Öte yandan, orijinal olmayan tonerler ile kıyaslandığında markaların %90'ı ile yeterince iyi olmayan renkli baskılar elde edildi.
  • Her baskıda aynı parlak renkler – Renk üretiminde tutarsızlık gösteren orijinal olmayan markalarla karşılaştırıldığında, Brother Orijinal tonerler, geniş renk yelpazesine ve ilk sayfadan son sayfaya kadar en tutarlı renk kalitesine sahiptir.
  • Hassas renk bilimi – Brother Orijinal tonerler, tam olarak ihtiyacınız olan pantone renklerini sağlamak için en gelişmiş renk teknolojisiyle üretilmiştir.

Her zaman güvenebileceğiniz kalite

  • %100 güvenilirlik2 2 – Kullanıldığı süre boyunca en az bir arıza ile karşılaşılan orijinal olmayan sarf malzemelerinin aksine, Brother Orijinal tonerler %100'lük kusursuz bir güvenilirlik derecesi sunuyor.
  • Her kartuşla daha fazla baskı2 – Orijinal olmayan markaların 42.171'e kadar sayfa yazdırdığı kanıtlanmış olsa da Brother Orijinal tonerler, üstün baskı kalitesi sunarken orijinal olmayan muadillerine göre ortalama %57 daha fazla çıktı almanızı sağlıyoruz.
  • Beklenmeyen maliyetleri azaltın2 – Orijinal olmayan markalar daha uygun fiyatlı görünebilir. Ancak testlerde, orijinal olmayan tonerlerin %68'inin düşük görüntü kalitesi nedeniyle erken değiştirilmesi gerektiği ve bu durumun da ek maliyetlere sebep olduğu anlaşıldı.

Daima en yüksek güvenlik standartlarıyla çalışın

  • ISO standartlarına göre test edilmiştir – Brother Orijinal tonerler en yüksek güvenlik standartlarına göre test edilmiştir ve tüm malzemeler Sağlığa Zararlı Maddelerin Kontrolü (COSHH) rehberliğinde dikkatli bir şekilde tedarik edilmiştir.
  • Artık tehlikeli birikintiler yok1 – Herhangi bir yerde neredeyse hiç toner kalıntısı bırakmayan Brother Orijinal tonerlerin aksine, diğer tüm orijinal olmayan markalar yazıcıların içinde birikinti bırakır. Bu, yalnızca güvenik sorunları yaratmakla kalmaz, aynı zamanda toner toksik bir kimyasal olduğundan sağlık açısından da tehlike oluşturur.
  • Daha az karmaşa, daha fazla üretkenlik1 – Buyers Lab tarafından yapılan testte, sızıntı nedeniyle tek bir Brother Orijinal toneri başarısız olmadı

Yeni ambalajımızdaki değişiklikler nelerdir?

Yeni ambalaj tasarımındaki değişiklik aşağıdaki şemaya yansıtılmıştır ve yalnızca ambalaj tasarımını etkiler. Yeni ambalaja geçiş önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşeceğinden, müşteriler hem mevcut hem de yeni ambalajı çevrimiçi olarak veya perakende mağazalarda bulabilirler. Ancak, her iki ambalajın da içindeki toner kartuşu, bildiğiniz ve güvendiğiniz aynı yüksek kaliteli ürün olduğundan emin olabilirsiniz.

Toner-Packaging-UpdateTR

Brother Kalitesi Hakkında daha Fazla Bilgi Alın

Brother Orijinal sarf malzemeleri, alternatif ürünlere göre üstün kalite, güvenilirlik ve uzun ömürlü kullanım sahiptir. Nasıl kanıtlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için linki ziyaret edin. https://www.brother.com.tr/support/genuine-supplies

BROTHER TÜRKİYE Hakkında

1908 yılında kurulan Brother, dünya çapında 100'den fazla ülkede baskı ve görüntüleme, etiketleme ve dikiş pazarları için kaliteli yenilikçi ürünler üreten uluslararası lider bir markadır.

BROTHER Türkiye, ev ve iş yerleri için geliştirilen teknolojilerin üretiminde küresle liderlerden biri olan Brother Industries, Ltd.'nin bir grup şirketidir.

Şirketin Orta Doğu, Afrika ve Türkiye genel merkezi, tam entegre satış, pazarlama ve hizmet yeteneklerine sahip olup, Dubai'deki Jebel Ali Serbest Bölgesi'nde yer almaktadır ve Afrika ve Türkiye dahil MENA bölgesinde yetkili distribütörleri bulunmaktadır

Bize Ulaşın 02165776818 veya www.brother.com.tr

NOTE: Brother, Brother Industries Ltd.’nin tescilli ticari markasıdır. Marka ürün adları, ilgili şirketlerin ticari markalarıdır.

Brother Earth

Brother Earth

Brother her zaman sorumluluk alır, saygılı davranır ve olumlu bir fark yaratmaya çalışır. Brother Earth, Brother'ın sürdürülebilir kalkınmaya sahip bir toplum inşa etmede rol oynamaya yönelik tutumu ve kararlılığıdır. Brother, sizin adınıza çeşitli küresel çevre koruma faaliyetlerine katkıda bulunacaktır. Siz de tıklayarak çevreye yardım edin; http://www.brotherearth.com. Fonların nasıl tahsis edileceği, her projenin aldığı tıklama sayısı ile orantılı olarak belirlenecektir.


1Buyers Laboratory LLC (BLI) Brother Genuine Toner Cartridges for the HL-L8360CDW vs. Ten compatible brands report July 2018. CD2950. ZLFTSUPPLIESEUU1.

2Buyers Laboratory LLC (BLI) Brother Genuine Toner Cartridges for the HL-L6300DW vs. Ten compatible brands report March 2018.